PARTNER ADVOCATEN / MEDIATORS FAMILIERECHT*

Ons advocatenkantoor is sedert 1987 gevestigd aan de Axelsestraat 11 in Terneuzen met een team van vertrouwde gezichten.

In 2017 hebben wij onze kantoornaam Brugge de Vleesschauwer Advocaten / Mediators met een nevenvestiging in Oostburg, gewijzigd in de naam PARTNER ADVOCATEN / MEDIATORS, omdat wij onze advocaten/mediators zien als de partner van onze cliënten. Wij staan onze cliënten met raad en daad bij in geval van vragen en/of geschillen op een breed juridisch gebied en bij begeleiding van –gemeenschappelijke- echtscheidingen en/of mediation.

Persoonlijk contact en oplossingsgericht denken staan bij ons echt voorop. Wij hanteren een no-nonsense mentaliteit, dat wil zeggen geen dure praat maar gewoon begrijpelijke taal!

Ons team bestaat sedert jaar en dag uit geboren en getogen Zeeuws-Vlamingen. Wij streven er in eerste instantie naar om een procedure te vermijden en het geschil in onderling overleg of via mediation, dus buiten de rechter om, op te lossen.
Als een procedure toch niet is te vermijden, dan staan wij u als uw Partner daadkrachtig en met alle juridische mogelijkheden bij. Wij stellen dan echt alles in het werk stellen om uw belangen tot het uiterste te behartigen en het beste resultaat voor u te bereiken.

U kunt altijd telefonisch of per mail via het webformulier contact met ons opnemen voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek om uw juridisch probleem aan ons voor te leggen. Dit eerste gesprek van maximaal 30 minuten is gratis. We geven u helder advies en bespreken de kansen op het behalen van een succesvol resultaat.

Iedere dinsdagmiddag kunt u zonder afspraak langskomen voor dit vrijblijvend gesprek.


*Mr F.L.I (Frank) de Vleesschauwer is lid van de Vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)

WIE ZIJN WIJ

Peter Pijpelink, sinds 1997 werkzaam als advocaat, is in 2017 toegetreden tot Partner Advocaten / Mediators, dat reeds bestond uit het team van advocaat en mediator Familierecht Frank de Vleesschauwer, senior-jurist Sjaak Brugge en secretarieel en juridisch medewerkster Joan Risseeuw.

Ons team is al vele jaren een betrouwbare partner voor onze cliënten, die wij met raad en daad bijstaan. Daarom is gekozen voor de naam PARTNER ADVOCATEN / MEDIATORS.

Onze advocaten en medewerkers verlenen juridische bijstand aan particulieren en MKB-bedrijven. Ons kantoor is laagdrempelig. We houden van korte lijnen en een informele werkwijze. Kwaliteit en persoonlijk contact met onze cliënten staan voorop. Uw probleem is onze zorg en wij staan u daarom als uw partner met alle mogelijke juridische middelen bij.
Ons kantoor maakt geen onderscheid tussen “betalende” cliënten en cliënten die gebruik maken van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand, ofwel toevoegingen. Wij staan u als uw partner/ mediator daadkrachtig bij in een juridisch geschil en adviseren u eerlijk helder hoe te handelen. Als wij er echter geen “zaak” in zien, vertellen wij u dat eerlijk. Wij denken met u mee, zijn creatief en trachten zoveel mogelijk met praktische oplossingen te komen.

Bij mediation wordt door ons getracht om zoveel mogelijk de gezamenlijke belangen van de partners boven tafel te krijgen, zodat beide partners uiteindelijk een win-win situatie bereiken en een -onzekere- uitspraak van de rechter, achterwege kan blijven.

Kortom, wij proberen zoveel mogelijk uw betrouwbare Partner en Mediator te zijn bij het verlenen van rechtsbijstand en heten u van harte welkom.

CONTACT

Bezoek- en postadres
Axelsestraat 11
4537 AA Terneuzen

KvK 21020388
BTW NL807651382B01
T 0031(0)115 63 12 56
E info@partneradvocaten.nl
W partneradvocaten.nl

Klachten- en geschillenregeling
Algemene voorwaarden 
Privacyverklaring
Lid Vereniging Familierecht Advocaten
Scheidingsmediators (VFAS)

verenigingkopie